Es posen a la venda 139 bons de comerç, dels 1400 que es llançaren i no s’han arreplegat

Més de 250 establiments adherits al bo de comerç i encara queden bons de 100 euros per a fer les compres durant este estiu. Després del període de venda dels bons de comerç, hi ha 40 bons encara que no s’han donat i que estan a disposició de totes aquelles persones que el vulguen demanar fen la reserva en cita prèvia.
Idea Alzira va obrir ahir de nou l’agenda de bons de comerç per a que la gent puguera demanar els que queden. Ahir n’eren 139 els bons no reclamats que es posaren a disposició dels alzirenys i alzirenyes perquè es pugueren demanar. En poques hores, s’han reservat novament i ara encara queden quaranta.
Com ja saben els bons de comerç és una tarjeta per a comprar als comerços d’Alzira, mitjançant la qual, l’Ajuntament d’Alzira subvenciona 40 euros. El usuari del bo paga 60 euros i s’emporta una tarjeta de 100 euros, que es pot gastar fins el 31 d’agost als comerços adherits, enguany més de 250. Per adquirir els bons que queden cal demanar cita a la web idea-alzira.com/bonos-comercio. Recordem que sols es pot recollir un bo per dni.