Es reprenen el pròxim mes de setembre les obres del canal interceptor en les Basses, després de solucionar els problemes amb les línies elèctriques.

CANAL INTERCEPTOR

Les obres del canal interceptor de les Basses finalitzaran a finals d’any i es connectarà amb l’actual canal de les Basses. En un tram de les obres estaven paralitzades a causa de unes línies elèctriques de mitjana tensió. De seguida, es començaren les gestions amb Iberdrola per a retirar eixes línies i així poder continuar les obres.

El retard d’Iberdrola en modificar el recorregut d’estes línies ha endarrerit esta important infraestructura hidràulica que començà a construir-se a primers de l’any passat per evitar les inundacions dels barris de Venècia, l’Alquenència i Nova Alzira. De tota manera, durant els mesos que s’ha conversat del tema amb l’empresa elèctrica, no s’ha deixat de treballar en el canal en les zones que no estaven afectades per les línies elèctriques.

Amb l’acord amb Iberdrola, es podran reprendre les obres en la zona afectada la segona quinzena de setembre. El barranc artificial, de 766 metres de llargària, naix al barranc de l’Estrella, creua el Fosc, el Gràcia Maria i Arena per a recollir les seues aigües pluvials i està previst que finalitze cap a Nadal, en la rotonda de la CV-50 on enllaçarà amb el canal de les Basses.

Deixa un comentari