Piscina gratuïta i zones naturals tancades per al que s’espera com el dia més calorós de l’any. Tots els mitjans de seguretat i d’extinció d’incendi en alerta per a previndre qualsevol conat de foc.

Alzira s’ha preparat per al que esperen que siga el dia més calorós de l’estiu amb mesures preventives com el tancament dels paratges naturals i la posada en marxa d’un dispositiu especial per a evitar qualsevol situació que implique perill d’incendi, ja que les temperatures superen els 40 graus a causa del vent de ponent.

A més d’això, hui i davant esta previsió, l’Ajuntament d’Alzira ha decidit deixar l’entrada a la piscina municipal debades fins a completar l’aforament. Una instal•lació municipal que està oberta des de les 11 del matí i tancarà a les set i mitja de la vesprada.

D’altra banda, també s’ha establit un protocol per als treballadors municipals per tal de previndre els efectes de l’onada de calor. Un protocol sobretot per aquelles persones que treballen a l’aire lliure com les brigades del sepe rural que netegen camins i barrancs, que han reduït i fins i tot suspés la jornada com a mesura preventiva a causa de les altes temperatures, que també els ha impedit utilitzar maquinària en les zones forestals. Xavier Fernández és el regidor de recursos humans.

Amb nivell 3 de preemergència per risc extrem d’incendis forestals,en les zones forestals o inmediacions està prohibit :

➡ Fer cap tipus de foc
➡ Fer cap tipus d’obres i treballs
➡Circular per pistes, camins forestals i
Parcs naturals.

➡Se suspèn l’ús festiu-recreatiu del foc
➡Se suspenen les autoritzacions de proves esportives

Deixa un comentari