Esta setmana finalitzaran les obres de la passarel·la CV-50 que completa el traçat de la Via Verda

Esta setmana acabaran les obres de construcció de la nova passarel·la sobre la carretera CV-50 que completa el traçat de la Via Verda. Amb esta nova infraestructura es connecta finalment Alzira i l’estació de tren amb la Barraca i Tavernes a través d’un traçat segur per a vianants i ciclistes, que estarà enllestit, segons ha anunciat el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, el pròxim 12 de maig.

Les obres de construcció pretenen recuperar del traçat de la Via Verda de l’antic ferrocarril Carcaixent-Dènia, al seu pas pel terme municipal d’Alzira. Amb l’adequació de la via del trenet com a camí natural i via verda s’ha fet esta passarel·la que salve la CV-50 a l’altura del pont de l’estret  i garantisca el creuament de bicis i persones d’un costat a l’altre. Pel que fa a la inversió d’esta actuació, el cost definitiu després d’haver ajustat els preus a causa dels increments del mercat és de 631.337€. S’assumix la meitat de l’import per part de l’Ajuntament d’Alzira, mentre que l’altre 50% l’assumix el Consorci de la Ribera.

Des de Vox, Ricardo Belda ha criticat esta passarel·la per l’alta inversió que suposa per a les arques municipals i ha suggerit que s’haguera pogut posar un semàfor. Per la seua part, el regidor de medi ambient, Pep Carreres, explica que un semàfor és el més perillós que hi ha des del punt de vista de mobilitat i que es tracta d’un projecte de futur d’interés turístic i mediambiental.

1 comentari a “Esta setmana finalitzaran les obres de la passarel·la CV-50 que completa el traçat de la Via Verda”

  1. Eixos dines els habereu dedicat a fer parking per als vehicles de totes les persones que estem fotudes de salut per el alrededor del hospital habera segut molt millor

    Respon

Deixa un comentari