Esta vesprada podran adquirir les entrades per als diferents espectacles de què podran gaudir en els pròxims dies.

A partir d’esta vesprada, poden comprar les entrades per als esdeveniments culturals d’este cap de setmana. De 19:30 a 21:00h, el Gran Teatre obrirà la seua taquilla per a la venda d’entrades per a la projecció de la pel·licula Robot Dreams. Club Cinema Alzira porta esta proposta per a divendres a les 20h a la Casa de la Cultura. És una pel·licula d’animació espanyola dirigida per Pablo Berger i basada en la novel·la de Sara Varon.

Conta la historia de Dog, un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decidix construir un robot, perquè siga amic seu. L’amistat creix, fins a fer-se inseparables, al ritme del Nova York dels huitanta. Una nit d’estiu, Dog, amb gran pena, es veu obligat a abandonar el robot a la platja. És un drama i comèdia sobre el valor de l’amistat.

Les entrades costen 3 euros i dos la reduïda. Es poden omprar ja també a través de notikumi.com.

I este cap de setmana també, la Societat Musical d’Alzira ha preparat un concert especial per partida doble. D’una banda, tindrem de convidat a Abraham Cupeiro, multi-instrumentista i constructor d’instruments antics gallec. S’interpretaran músiques de Cupeiro inspirades en diferents llocs del món, com Oceania, Nord-Amèrica, Senegal o Bulgària.

A més, la Societat Musical d’Alzira amb col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, ha decidit que el concert siga a benefici de l’alzireny Adrián Fernández.

Tindrà una entrada única de 5 € i es podrà adquirir en la taquilla del Gran Teatre el dijous 16 de maig de 19.30 a 21:00 h, i el mateix dia del concert a partir de les 18.30 h.

Tota la recaptació del concert (i els donatius que hi puguen haver) serà ingressat íntegrament per la Federació de Comparses de Moros i Cristians La Vila d’Alzira, en el conter bancari de la família d’Adrián, per a sufragar les despeses hospitalàries.

Deixa un comentari