II Festa de la Taronja

La Regidoria d’Educació i Infància celebra la segona Festa de la Taronja el proper dissabte 16 de febrer. Després de l’èxit de la primera edició de la Festa de la Taronja que es va celebrar en commemoració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora el passat mes de novembre, ara la Regidoria d’Educació i Infància organitza la II Festa de la Taronja amb una sèrie d’activitats per a este dissabte 16 de febrer a la plaça Major d’Alzira, d’11.00 a 13.00 hores, amb jocs, tallers, animació infantil, actuacions musicals i evidentment… suc de taronja natural.

Amb el lema “Comença el dia amb energia, fes-te un suc de taronja” els més menuts gaudiran d’una sèrie d’activitats dirigides en primer lloc a l’alumnat dels col•legis d’Alzira a partir de 5 anys però també a les famílies i a tota la població alzirenya. Unes activitats de caràcter informatiu, lúdic i educatiu. Tot allò disposat en un espai públic a l’aire lliure com és la plaça Major, en la qual es crearan diferents zones per a totes les activitats programades.

El regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, ha assenyalat l’acceptació que va tindre l’edició anterior i a banda d’oferir el suport de la regidoria a la iniciativa, ha aprofitat per a convidar a tothom a gaudir d’esta jornada festiva en família.