Finalitzada la rodona de la CV 505

El passat divendres s’obria al transit la nova redona de la carretera CV 505 entre Alzira i Alberic, que afavoreix el trànsit d’entrada i eixida de vehicles a la ciutat i de connexió amb l’A7. La Generalitat ha invertit al voltant de 350.000 euros en esta infraestructura en la que la conselleria “ha complit els terminis previstos”.
Amb esta obra es vol facilitar l’accessibilitat i millorar la seguretat dels ciutadans, en una carretera molt transitada tant per vehicles com per ciclistes. Per a la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Garés, “era una rotonda molt necessària per ser un lloc molt perillós, que ara facilita el desplaçament dels conductors i les connexions”.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez considera que es tracta “d’una infraestructura molt necessària que incrementa la seguretat vial i millora l’accessibilitat al polígon industrial“, on es troben l’ Ecopark, la Planta d’Envasos, les empreses Eurocebollas i Grup Alapont, a més de connectar amb el camí de Pujol i la Pileta de Sant Bernat.