Fins a 1000 xiquets i xiquetes d’escoles d’Alzira participaran en la campanya d’educació ambiental “La vida de les coses”, organitzada per la Regidoria de Serveis per a la Ciutat i FOVASA

Nicolata, Vidriela, el Senyor Tapó, Aneta Pometa, Cara Cartó i Aluminito seran els personatges que acompanyaran als xiquets i xiquetes alzirenys en la nova campanya d’educació ambiental a les escoles. Fins a 1000 escolars d’Alzira participaran en esta iniciativa educativa anomenada “La vida de les coses”.
Hui la Regidoria d’Agricultura i Serveis per a la ciutat, junt a FOVASA, han presentat esta campanya educativa que començarà demà fins al 8 de març. En un mes, dos educadores ambientals recorreran els centres educatius per a ensenyar als alumnes del primer cicle de primària com ser més sostenibles. En total, s’impartiran 5 unitats didàctiques amb vídeos, còmics, i tests de pregunta i resposta.
Es faran fins a 40 classes a 15 centres educatius. Però, la iniciativa, com ha explicat Alejandra Pino va més enllà. L’objectiu és que els xiquets i xiquetes duguen els coneixements a casa i aprenguen més després. En acabar les jornades educatives, l’alumnat i el professorat rebran còmics amb tot el material vist. També es posarà a la seua disposició una App del projecte i la web on veure els vídeos de les sessions o utilitzar la realitat augmentada i aprendre amb els personatges.
El regidor d’Agricultura i Serveis per a la ciutat, Enrique Montalvà, ha valorat positivament esta iniciativa, dirigida als més menuts.

Deixa un comentari