L’Associació Empresarial d’Alzira sorteja 17 sopars a restaurants d’Alzira i una nit a la Galiana en la seua 9a “Campanya dels enamorats”

L’Associació Empresarial d’Alzira cel·lebra per novena vegada la Campanya dels enamorats, amb motiu del Dia dels enamorats, el 14 de febrer. Les persones que compren en un comerç adherit a la xarxa de l’Associació entraran en els sortejos. Enguany hi haurà 18 sortejos. 17 d’ells d’un sopar a un restaurant d’Alzira i l’últim, el premi gran, una nit amb sopar inclòs a l’Hotel Resort la Galiana.
L’únic requisit per a entrar en els sortejos és fer una compra als comerços adherits, sense preu mínim, pot ser qualsevol compra. Es repartiran en total 15.000 tickets. Escoltem Chema Salas, portaveu de l’Associació Empresarial.
Per a optar al premi gran, cal seguir també a les xarxes al perfil de l’Associació Empresarial d’Alzira i al de la Galiana. A més, pujar comentar amb qui compatiries el premi i compartir-ho a les teues xarxes. Chema Salas ha explicat hui al nostre espai El dia Per davant que la campanya ja ha començat i està donant molta vida al comerç.
La campanya fnalitza el dia 17 de febrer i el sorteig serà el dia 27.

Deixa un comentari