El veïnat de la zona del Forn de Carrascosa es mobilitzarà per tal de demanar solucions al trànsit d’esta carretera.

Els veïnat del Forn de Carrascosa es mobilitza per recollir firmes per a reclamar reductors de velocitat per al camí del Forn de Carrascosa. Este camí que unix la carretera de Corbera i la carretera d’Albalat es veu afectat diàriament per molt de trànsit i a gran velocitat, i que molta gent utilitza com a via alternativa entre Algemesí i la carretera de Corbera.
L’any passat ja es va patir un greu accident amb quatre ferits amb l’encreuament amb el camí de Benicull, just en una zona on estan dos bars, i hi ha gent al carrer. Una situación per la qual demanen una solución per a reduir la velocitat del pas dels vehicles, per la qual cosa, van a encetar una recollida de signatures en els dos bars i en la resta d’Alzira tal com ho explicava el promotor d’esta demanda. Antoni Hervàs.
Després de l’accident de fa un any, es va sol•licitar a la Diputació, propietària de la carretera que posara solucions i en aquell moment no es considera adient posar bandes sonores perque entengueren que no hi havia molt de trànsit. Ara amb la nova redona que s’ha fet en l’encreuament del camí del forn de Carrascosa i la carretera de Corbera s’espera que s’incremente el trànsit en esta via i cal posar solucions.

Deixa un comentari