Fundación Novaterra premiarà el treball de les empreses socials alzirenyes i lliurarà un reconeixement especial a Diego Gómez

Fundación Novaterra celebra en Alzira el seu 30 aniversari amb un encontre d’empreses socialment responsables. En l’acte es lliuraran els premis socials Fundación Novaterra i es farà un reconeixement especial a l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez. Serà el pròxim dijous 15 de juny de 9 a 12 hores en la Casa de la Cultura d’Alzira.

Esta entitat valenciana treballa a Alzira des del 2020 per incorporar al mercat laboral les persones més vulnerables, derivades de Serveis Socials. A l’encontre d’empreses socialment responsables, Novaterra lliurarà els premis a entitats, institucions i empreses alzirenyes i un reconeixement especial a Diego Gómez, alcalde d’Alzira, per la seua implicació amb la fundació. Uns premis que han aconseguit la unanimitat del jurat, format també per agents socials alzirenys com Serveis Socials, el Parra, la Mancomunitat, Creu Roja o l’Associació Empresarial.

A l’esdeveniment assistiran les empreses de la comarca que s’han sumat al repte 30×30, una campanya que pretén arribar a les trenta empreses patrocinadores perquè Fundación Novaterra puga seguir desenvolupant la seua activitat. A més, hi haurà una conferència de l’empresa Timpers, una marca de sabatilles sostenibles, inclusives i veganes amb plantilla formada per persones invidents, entre d’altres activitats.

Les entitats interessades en ser patrocinadores de Fundación Novaterra poden enviar un correu a jvpascual@novaterra.org.es. Les inscripcions generals es faran a través del formulari disponible al web novaterra.org.es/30aniversario-alzira.

Deixa un comentari