Grefusa aposta per la innovació amb la inauguració d’una nova planta de fruita seca a Alzira

L’actualitat econòmica de la Comunitat Valenciana s’ha desplaçat este matí a Alzira. L’empresa alzirenya Grefusa ha presentat la nova fàbrica de 9.500 metres quadrats que es destina a les fruites seques.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, acompanyat pels consellers d’Hisenda i d’Economia Sostenible, ha visitat hui al migdia esta nova infrastructura i ha estat rebut pel conseller delegat de la companyia, Agustín Gregori.

La nova planta, de més de 700 treballadors, ha comptat amb una inversió de 13 milions d’euros i suposarà una producció d’al voltant de quinze mil tones de fruites seques. Gregori ha destacat el caràcter innovador d’esta planta, que incorpora processos que garantixen la seguretat alimentària i el mínim consum energètic. De fet, la nova planta reduirà el consum energètic en un 20% este 2023. Així mateix, el CEO de Grefusa ha assegurat que la planta significa una injecció en l’ocupació alzirenya.

D’altra banda, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig,  ha destacat la importància del sector agroalimentari en la Comunitat Valenciana i ha assenyalat Grefusa com a líder autonòmic i nacional. Així mateix, ha posat en valor el caràcter emprenedor dels empresaris valencians i alzirenys i ha agraït el treball de les empreses que continuen la tradició familiar.

Deixa un comentari