Grefusa presenta el llançament de noves línies de producció en la visita del President de la Generalitat a les instal·lacions alzirenyes

L’empresa Grefusa ha collit hui a les seues instal·lacions al President de la Generalitat Carlos Mazón. El president ha destacat el seu suport a les empreses líders amb valors com la innovació o la valenciania.

La visita ha tingut lloc este matí a la nova seu i fàbrica de Grefusa, que es va inaugurar fa ara un any. El president, Carlos Mazón, junt a Vicente Mompó, president de la Diputació i Alfons Domínguez, alcalde d’Alzira, ha conegut les instal·lacions i nous productes que oferix Grefusa.

Mazón també ha posat el punt de mira en el consum de proximitat, i ha assegurat que si els valencians consumirem un 5% de producte valencià es podrien generar fins a 90.000 llocs de treball a la Comunitat. Ha aprofitat també la visita per fer referència al Pla Simplifica, que es porta anunciant fa uns mesos i té com a objectiu simplificar la burocràcia dels processos administratius. Precisament, esta és una de les demandes del CEO de Grefusa, Agustín Gregori, així com dels llauradors i ramaders en les darreres protestes.

Pel que fa a la renovació de l’empresa que va començar fa un any, Gregori ha avançat que està funcionant molt bé i aposten per mesures i productes novedosos. S’han invertit fins a 50 milions d’euros en el pla de creixement.

Deixa un comentari