La campanya ‘El valencià dona molt de joc’ del Serval se centra enguany en la pilota i el futbol

L’Ajuntament d’Alzira, a través del Serval, organitza de nou la campanya «El valencià dona molt de joc» dirigida als centres educatius, als clubs i a les escoles esportives municipals. Una campanya que enguany comptarà amb la distribució de diversos llibres d’autors locals dedicats a l’esport.

A partir de hui,  el Serval distribuirà als centres educatius dos exemplars del llibre Els Tigres del Xúquer. La passió d’un poble, de David Salvador Sáez, amb motiu del centenari de la UD Alzira, i també el llibre del centenari de la U.D. Alzira. 100 anys.1922-2022 del nostre company David Chordà. A més dels llibres de temàtica futbolística, també es distribuirà l’obra de Pedro Domínguez de rutes ciclistes La Ribera a peu i en bici.

Com que enguany ha tingut lloc el X Mundial de Pilota a Alzira, en el qual la pilota valenciana ha estat present, des del Serval es repartirà també un cartell amb modismes i vocabulari derivat del món de la pilota i lots de dotze adhesius amb frases fetes adaptades dels diversos esports.

A més, també es facilitarà als centres material didàctic de la Diputació de València i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre lèxic de la pilota valenciana.

Deixa un comentari