La Ribera en Bici organitza un any més el ‘Vine-te’n a la trobada en bici’

Amb motiu de les Trobades 2023, dedicades enguany a recuperar la cara ecologista de la mestra i escriptora Carme Miquel, la Ribera en Bici organitza un any més el ‘Vine-te’n a la trobada en bici’. Un recorregut en bici de menys de 10 kilòmetres fins a Albalat de la Ribera, en el qual poden participar adults i menuts.

El punt d’eixida serà la Plaça Major d’Alzira el diumenge 23 a les 9 hores, amb parada en Benicull abans d’arribar a Albalat a les 10. Eixirà també una altra columna des de l’Ajuntament de Sueca que es trobarà amb la d’Alzira. L’entrada a Albalat es farà pel Pont Vell i, en arribar, les bicis es guardaran en un local tancat. Una iniciativa oberta a tota la ciutadania, ja que es tracta d’un trajecte senzill, per zones sense trànsit.

Des de la Ribera en Bici, esperen que la iniciativa tinga repercussió davant d’este bon temps. El col·lectiu mediambiental recorda que cal duur roba còmoda, sabates esportives i proveir-se d’aigua, gorra i crema solar. També es recomana fer una revisió tècnica a la bici per evitar contratemps. Com sempre, els menors d’edat han d’anar acompanyats.

Deixa un comentari