La Comissió Jove de la JHHCC prepara la segona Gimcana Confrare amb proves més complexes i millors premis

La comissió de joventut de la Junta de Germandats i Confraries d’Alzira prepara la seua segona edició de la Gimcana confrare. L’any passat va ser un èxit de participació i enguany els joves confrares han superat l’edició anterior amb proves més complexes i millors premis. El primer premi s’endurà una camiseta edició limitada de l’Alzira Futbol Sala, un pack de productes del grup Autal i un patinet elèctric.
Tot aquell que vulga participar en la gimcana, siga confrare o no, ho pot fer ja a través de les xarxes socials de la comissió jove de la Junta de Germandats i Confraries. A les seues xarxes han publicat un enllaç on es poden inscriure fins al 20 de març. El concurs començarà el divendres de dolors, dia 22 de març i acabarà el dijous sant a les 12 del migdia.
Enguany seran en total unes 20 25 proves que es poden realizar en l’ordre que més convinga. També es poden demanar pistes a l’organització però això farà baixar la puntuació final. Els premis es coneixeran el dijous sant a les 18 i s’entregaran a les 20 en el Dosel dels Clavaris Majors d’Alzira. Com explicava Laura Piqueras, qui també presentarà el pregó, enguany han tingut el suport de més patrocinadors. Tan sols per participar ja hi ha premi, un obsequi de farinetes, un altre de Grefusa i una entrada per al partit de futbol del dia 30 de març de l’Alzira Futbol Sala.
L’any passat participaren quasi 50 persones i s’espera que esta edició siguen més els participants. Recordem que es poden inscriure a través de xarxes socials en el perfil de la Comissió de Joventut, JHHCCJOVEN fins al 20 de març.

Deixa un comentari