La Conselleria d’Agricultura tomba la iniciativa que presentà l’Ajuntament per a acabar amb la sobrepoblació de porcs senglars

La Conselleria d’ Agricultura tumba la iniciativa que va preparar l’Ajuntament d’Alzira per a triplicar les captures dels porcs senglars de la ciutat i així, acabar amb els problemes que suposen per a la seguretat vial com per a les explotacions agràries.
Esta mesura es va pactar fa unes setmanes en un conveni entre el l’Ajuntament, els caçadors, AVA-ASAJA i l’empresa càrnica de Pollos Gil. L’empresa càrnica s’oferia a agafar les peces dels porcs abatuts de forma gratuïta i eliminaria els exemplars dels porcs caçats per a destinar-los a la fabricació de pinsos.
El regidor d’agricultura, Enrique Montalvà, considerava este conveni com una clara solució al la sobrepoblació dels porcs senglars. Lamenta que des del sevei de seguretat i control de producció agrària de la Conselleria, els hagen alertat que si posen en marxa esta mesura podrien ser sancionats. També critíca que no han aportat cap solució per al problema, quan el conveni que ha proposat l’Ajuntament d’Alzira era molt positiu per a totes les parts. A més, el regidor Montalvà ha assegurat que els caçadors estan molt decebuts i es plantegen renunciar a la subvenció que els dona l’Ajuntament per a caçar estos animals salvatges.

Deixa un comentari