La descontaminació del sòl de l’avinguda Luis Suñer va arribant a la seua fi amb proves sobre el terreny per començar amb el projecte

Dilluns començaren a fer-se unes proves en el terreny de l’antiga gasolinera de l’avinguda Luis Suñer per el·laborar el projecte de descontaminació del sol.

L’Associació de Veïns de l´Alborxí celebra que el problema que s’arrossega des de fa 20 anys vaja veient la seua fi.  Una volta estiga redactat el projecte, s’haurà d’adjudicar. La presidenta, Isabel Carreres i el vicepresident de l’associació, Fernando Pascual, comprovaren les olors que emanaven en perforar els terrenys. Els veïns desitgen que el projecte prenga forma perquè posteriorment s’edifique la plaça dedicada a l’industrial don Luis Suñer Sanchis.

D’altra banda, l’associació va decidir per unanimitat adreçar-se a l’Alcalde, Alfons Domínguez i el Regidor d’Urbanisme, Andrés Gomis sol·licitant resposta per escrit sobre l’estat actual del projecte de reparació de la passarel·la adjacent a les muralles. Els veïns, especialment els més majors, necessiten la passarel·la per recórrer menys metres per accedir a la Vila. A banda, recorden que fa més de deu anys es va emetre un informe desfavorable sobre eixa zona.

A més, es va comentar que no s’ha rebut resposta definitiva sobre l’estudi d’una possible reubicació del mercat ambulant del dimecres. És per això que acordaren sol·licitar una reunió amb ell per a juny, amb l’objectiu de trobar una solució satisfactòria que beneficie a totes les parts.

Deixa un comentari