La Falla El Mercat oferirà el seu ninot infantil de la Mare de Déu del Lluch en la tradicional ofrena de flors i fruits

El Santuari del Lluch acollirà este diumenge, 21 de maig, la tradicional ofrena de flors i fruits a la Patrona de la ciutat. Enguany com a novetat, la Falla El Mercat farà ofrena del ninot que representava la Mare de Déu en el monument infantil d’esta comissió a les Falles 2023.

L’acte començarà a les 18:45 a la Plaça de Sant Joan Pau II amb la recepció de les autoritats, representants de la Setmana Santa, falles, festes de barris i partides i Moros i Cristians, entitats i pelegrins. A les 19 hores, Acte Marià i Ofrena de flors i fruits a la Mare de Déu. A contiunuació, solemne concelebració eucarística i benedicció del terme a les portes del temple. La cerimònia finalitzarà amb el cant dels Gojos i el Comiat. Enguany com a curiositat, la Falla El Mercat ofrenarà un ninot de la Mare de Déu, tal com explicava Javi Andújar, president de la Reial Confraria de Nostra Senyora del Lluch, que mostrava el seu agraïment a esta comissió per cedir esta imatge a la col·lecció de la confraria.

La Confraria del Lluch ha llançat de nou una campanya solidària d’aliments no peribles i material d’higiene personal a benefici de Cáritas. El Santuari estarà obert per a la recollida dels productes fins al dissabte 20 de maig de 18 a 20 de la vesprada i també dissabte de 10 a 13 hores. Així mateix, durant este mes de Maria i de les flors, el Santuari estarà obert per les vesprades per poder pujar i visitar la Verge del Lluch després de l’ofrena de flors i fruits.

Deixa un comentari