La Fúmiga, Ones, Smoking Souls, Maluks i Colomet, el 8 d’Octubre a Alzira

Els grups alzirenys de la Fúmiga i Ones, Smoking Souls, Maluks i Colomet són els grups que protagonitzaran el concert del 9 d’octubre que com sempre, tindrà lloc la vespra, el dia 8, a les 9 de la nit. Tots els grups excepte Colomet anaven a actuar en 2022 però el concert se suspengué per les fortes pluges.
Les entrades ja estan a la venda a Notikumi al preu de 10 €, cost que es mantindrà en les entrades físiques que es podran adquirir al Gran Teatre a partir de setembre. En taquilla ja costaran 12 €.
El cartell del concert ha estat dibuixat pel xativí Cesc Roca i porta per lema “Passem a l’acció”. Segons el regidor de cultura, Israel Pérez, és la resposta al panorama polític actual. A més, també reivindica el col·lectiu LGTBI amb dos parelles homosexuals besant-se i el feminisme, amb una dona que porta un llibre i sosté la Senyera que també agafa Jaume I.
El tècnic de festes, Jordi Verdú, ha recordat la importància de que els menors de 16 anys, que són grans admiradors de la Fúmiga, han d’anar acompanyats per un adult i de 17 anys cap avall, han de dur una autorització.
Fa uns dies s’havia anunciat per a hui una sorpresa per a la qual encara caldrà esperar.

El divendres i dissabte 22 i 23 de setembre tindrà lloc a Alzira la sèptima edició d’Art al Carrer. La novetat d’enguany és que tindrà una prèvia, a la Barraca d’Aigües Vives, probablement el dissabte 16 de setembre. I és que des de la regidoria organitzadora es pretén que la cultura arribe a tots els barris de la ciutat, un dels quals serà el punt de partida cada any. Enguany s’iniciarà des de la entitat local menor.

Deixa un comentari