La Fundació Cepaim celebra 12 anys de treball a Alzira amb l’objectiu d’acollir la població migrant

La fundació CEPAIM celebra 30 anys d’història, i a Alzira en són 12 des que va obrir la seua seu al Barri de l’Alquerieta. CEPAIM és una ONG que va sorgir de la especialització de l’atenció d’acollida humanitària a persones migrants, amb projectes socials, defensa dels drets fonamentals, oferta de recursos, formació i ocupació a persones vulnerables, especialment migrants.

En estos 12 anys d’actuació a Alzira, la fundació ha crescut exponencialment. A hores d’ara són 32 persones a l’equip i segons les dades de l’any passat atengueren a 500 persones i feren fins a 12.000 actuacions puntuals o regulars.

Actualment hi ha 14 projectes en marxa, però com ha explicat Cristina Hidalgo, CEPAIM està sempre en constant transformació. Un dels objectius és poder oferir un servei cohesionat a nivell de Mancomunitat.

Les vies d’accés a la fundació en són 3: d’una banda a través de les persones que es deriven des del Ministeri, i també des de Serveis Socials. En tercer lloc es pot solicitar ajuda directament acudint al centre, per telèfon o per la seua pàgina web.  Està obert de dimarts a dijous de 10 a 14,

Cristina Hidalgo ha agraït el treball de tot el seu equip en estos 12 anys, la qual cosa ha fet possible dur endavant els projectes. També ha remarcat la satisfacció que senten quan una persona que ha passat per la fundació torna per agrair l’ajuda.

Deixa un comentari