La Germandat de la Santa cena aconseguix el primer premi del Concurs de Dossels

Per novena vegada en la seua història, la germandat de la Santa Cena ha aconseguit el primer premi en el concurs de dossels de la Semana Santa Alzirenya, que ha arribat a la seua 61 edició. El refrectori d’un monestir de monjos amb el pas de la Santa Cena a la paret a mode de quadro ha sigut el que enguany s’ha representat. El seu germà major, Álex Puigvert, mostrava la seua alegria per un altre triomf i ja són 10 anys seguits que no baixen del podi amb creacions realitzades pels mateixos confrares.

El mateix Puigvert descrivia el dossel que ja ha sigut visitat per centenars de persones i que hui en rebrà més fins a altes hores de la matinada. Un dels aspectes positius d’esta creació és la rapidesa amb que es pot vore i per tant, que el temps d’espera en la cua no siga tan alt.

La Santa Cena ha guanyat amb 81 punts, quatre més que la Santa Faç. En tercer lloc quedà la Dolorosa amb 64 punts, els mateixos que el Devallament i un i dos més que el Sepulcre i el Natzaré. La Soledat, Maria Magdalena, l’Hort i el Prendimiento han completat els 10 primers llocs. El president de la Junta, Vicent Fàbregues, comentava la qualitat de les creacions i explicava com s’ha desfet l’empat.

Deixa un comentari