AGENDA : Concert de primavera de l’orquesta de la Societat Musical d’Alzira, actes de Setmana Santa i canvi d’hora

La Setmana Santa ha creuat el seu ecuador i hui, en la vespra del Divendres Sant, hi ha molts actes.

A les 8 al Gran Teatre, l’orquestra de la Societat Musical d’Alzira oferirà el concert de primavera. L’entrada és lliure fins a completar aforament. El seu director, Teo Aparicio, exposa el programa que interpretaran.

A les 9 de la nit, començarà el via crucis de la germandat de Santa Maria Magalena des de la casa capitular a José María Llopico. A les 9’30 el de la germandat de la Santa Faç i a les 10 menys quart el del Crist de la Columna. A les 10’30 s’iniciarà el del Sant Sepulcre i a les 11 la processó de les Torxes de l’Ecce Homo que partix des de la capella de la Sang.

També a les 11, la banda de tambors i timbals de la Santa Cena realitzaran el seu tradicional toc als clavaris en el seu dossel, situat al carrer Lepanto, 74.

A les 12 de la nit tindrà lloc el toc del Silenci organitzat per la confraria de la Crucifixió de Jesús en el seu dossel, al carrer Nord. A la mateixa hora, la banda de tambors de la confraria de l’Oració de Jesús en l’Hort realitzarà en l’entrada del seu dossel, al carrer Dr. Just, 8, un toc per acompañar al Senyor en la seua oració al Sant Pare.

A les 5’30 de la matinada eixirà la procesó del Silenci des del temple de l’Encarnació acompanyant les imatges del Natzaré i la Soledat.

Demà a les 12 del migdia s’organitza per primera volta a la nostra Setmana Santa la Rompuda de l’Hora durant la Setmana Santa. Els tambors de totes les confraries i germandats tocaran conjuntamente presidits pel nou bombo que ha adquirit la banda de l’Oració en l’Hort, el qual és el més gran de la província de València. Escoltem el coordinador de la banda, Quique Javier, que ha intervingut este matí a El dia per davant.

Recordem també que este cap de setmana s’ha de canviar l’hora a l’horari d’estiu. En la matinada del dissabte al diumenge, 31 de març, els rellotges s’adelanten una hora, a les 2.00 seran les 3.00.

Deixa un comentari