La història d’Alzira recollida en dos volums

L’Ajuntament va presentar ahir el que serà, sens dubte, l’obra cabdal de la historiografia alzirenya. Mai abans no ha hagut un estudi tant profund i rigorós de la nostra història i que abraçara tantes èpoques des del punt de vista històric, geogràfic, geopolític i social.

L’obra, que està acabada però encara no està impresa, es produirà en dos volums que voltarà les 1000 pàgines, amb una gran riquesa gràfica que il·lustra el treball de tres anys, fruit de la col·laboració dels més rellevants investigadors i estudiosos en de cada àrea amb qui compta la Universitat de València i els esforços del estudiosos, col·laboradors i tècnics de la nostra ciutat.

El vicerector de la Universitat de València que va estar ahir a l’acte, declarava als micròfons d’Alzira Ràdio que esta col·laboració respon a la funció i missió que té la Universitat de cohesionar el territori i la societat valenciana.

Per la seua part, l’Alcalde Diego Gómez es va mostrar satisfet del treball realitzat i del fruit que ha donat els esforços que ha realitzat l’Ajuntament per coordinar -se amb la Universitat, signar els convenis d’ UNISOCIETAT i concloure este treball de tres anys  en una obra que serà tant significativa per al conjunt del ciutadans.

Deixa un comentari