La I Trobada Canya a la canya ensenyarà els voluntaris i voluntàries a mesurar la qualitat de les aigües del Xúquer

Continuen les activitats de participació ciutadana del projecte Canya a la canya de restauració del Riu Xúquer. La Fundació Limne organitza demà de matí a Sumacàrcer la ‘I Trobada Canya a la Canya’ amb l’objectiu d’aprendre el procediment complet per a mesurar la qualitat de l’ecosistema del Xúquer. En acabar, esmorzar per a tots els voluntaris i voluntàries.

Recordem que Canya a la canya és un projecte d’eliminació de l’espècie invasora de la canya al llarg de més de 50 km de riu, així com de recuperació del bosc de ribera en estes zones. Esta iniciativa, que ha rebut finançament europeu per implantar-se en 13 municipis del Consorci de la Ribera, entre ells Alzira, compta també amb un vessant participatiu. Demà, la primera trobada espera rebre els participants d’anteriors jornades per a formar-los en el seguiment de la qualitat de les aigües del Xúquer.

La trobada tindrà lloc demà a les 11 hores a la Platja de l’Esgoletja. Les persones interessades a participar poden inscriure’s a través de coopera@limne.org o enviant missatge de Telegram o WhatsApp al número 652 040 061.

Deixa un comentari