La Junta Local Fallera fa una crida a les comissions perquè presenten candidates a Fallera Major de la ciutat

La Junta Local Fallera busca sis candidates a fallera major. De moment, sols s’ha presentat una fallera a l’elecció i cal completar amb les sis de la cort. Un any més, la dificultat per trobar fallera major no s’ha donat en el cas de la fallera major infantil, ja que la Junta compta amb les set xiquetes.

El termini per a presentar candidates a falleres majors es tancava dilluns sense massa èxit pel que fa a la màxima representació alzirenya del món de les falles. Amb una única candidata, no es pot tancar el procés perquè es necessiten sis més per a completar la cort d’honor de la fallera major. Des de la Junta Local Fallera, s’han adreçat als presidents perquè animen les falleres de les seues comissions. No hi ha pla b, segons indica el president de la Junta, Bernardo Cortés: abans del dia 3 de juny, s’espera tindre set falleres per a la pressa de contacte.

Des de la Junta Local Fallera, a més, es recorda que d’ara endavant, com que el termini per a presentar-se ja ha acabat, sols es buscaran sis xiques per a poder fer l’elecció de fallera major i cort d’honor, i ja no hi haurà descart de candidates. On tampoc hi haurà descart de falleres serà en l’elecció de fallera major infantil, ja que s’han presentat set xiquetes i, per tant, una d’elles serà la fallera major després del procés d’elecció i la resta, les altres 6, seran la seua cort d’honor.

Deixa un comentari