La millor halterofília espanyola, dissabte a Alzira

Compartix la notícia

Els 26 millors alçadors i alçadores espanyols competiran entre sí, sense diferenciació de categories de pes, per optar a aconseguir la Copa d’Espanya i classificar-se per al campionat d’Europa que tindrà lloc en unes setmanes a Birtus (Georgia). El pavelló Fernando Pérez Puig acollirà la competició que començarà a les 10 del matí i acabarà sobre les 18 h. Pel matí se disputaran tres rondes, en la primera de les quals competirà l’alzireny Tomás Sanchís i per la vesprada, a les 16.15 participarà Alba Sánchez junt a la bicampiona del món, Lydia Valentín. A més de la lleonesa competiran també tres halteres olímpics: Josué Brachi -segon espanyol que va aconseguir una medalla en un Mundial, vint anys després que ho aconseguira Lorenzo Carrió-, David Martínez i Andrés Mata.

Per a desplaçar-se al pavelló, l’Ajuntament ha disposat d’uns autobusos llançadora que eixiran des de la plaça del Regne a les 9.30, 11, 12.45 i 15.45 i tornaran quan finalitzen cadascuna de les tandes, a les 11.30, 12.30, 14.30 i 18.30 h.

Abans del lliurament de trofeus, s’inaugurarà la tarima que durà per nom Lorenzo Carrió per a homenatjar al primer espanyol que va alçar 200 kg i que va aconseguir una medalla en un Mundial.

Escolta l’entrevista que hem mantingut amb Mònica Carrió en Àrea Esportiva

      area-esportiva-21-febrer-2019_md_32732991_wp_1

Ir a descargar

 

Compartix la notícia