La Policia Nacional desmantella a l’Alquerieta un punt negre de venda de droga i una plantació de marihuana. Els agents han detingut quatre persones implicades

La Policia Nacional ha desmantellat un punt negre de venda de droga i una plantació de marihuana. Els agents han detingut quatre persones, tres homes i una dona d’entre 22 i 35 anys com pressumptes autors d’un delicte contra la salut pública . A més a dos d’ells també se’ls imputa un delicte de defraudació de fluxe elèctric. S’han incautat 23 grams de cocaïna, prop de sis grams d’heroïna, 407 plantes de marihuana i 13 kg de cogollos secs preparats per a distribuir, així com 25 cartutxos d’arma curta.
Les investigacions començaren a principis d’any, encaminades a localitzar posibles punts de distribució o abastiment de drogues, així com plantacions de marihuana indoor en el barri de l’Alquerieta. Es localitzaren els immobles implicats i els agents comprobaren com alguns compradors després d’adquirir les substàncies, les consumien en la via pública a la vista dels veïns i també menors d’edat. Els investigadors identificaren al principal sospitós, qui venia la cocaïna i heroïna al seu domicili i per tota la localitat, desplaçant-se amb un patinet elèctric.
L’operació va finalitzar amb dos entrades i registres domiciliaris on els agents detingueren una dona i un home, mare i fill com pressumptes responsables d’un delicte contra la salut pública. D’altra banda, els agents continuaren amb les perquisicions per a localitzar plantacions indoor de marihuana on ja s’havien desarticulat tres plantacions el mes passat.
Els investigadors comprobaren que els responsables feien enganxades il•legals de llum per als seus cultius generant incendis i talls de suministre a la zona. En esta ocasió, els agents detingueren a dos homes per presumptes delictes contra la salut pública i defraudació del fluxe elèctric.
Dels arrestats, dos amb antecedents policials passaren a disposició judicial i els altres dos els deixaren en llibertat sota l’advertència de compareixer davant l’autoritat judicial si se’ls requeria.

Deixa un comentari