El president de la Junta de Germandats i Confraries fa una valoració positiva d’esta Setmana Santa a pesar de les complicacions pel fort temporal de vent

La nit del dissabte al diumenge va finalitzar la Setmana Santa alzirenya amb l’Encontre del Crist Resucitat i la Verge de l’Esperança, que després de molts anys tornà a realitzar en solitari així com l’acte de resurreció on participaven la germandat de cavallers del Sant Sepulcre, la de nostra Sra. del Sufragi, el trasllat de la imatge de la Maria del Devallament i el toc de tambors i timbals de la Germandat del Sant Calze.
La processó del Sant Soterrar va haver d’endarrerir-se una hora i mitja per les fortes ratxes de vent que tiraren cadires del recorregut. A partir de les 8, es va desenvolupar amb normalitat i a penes sense talls. El president de la Junta de Germandats i Confraries, Vicent Fàbregues, ha comentat a El Dia per davant la complicada situació que es va presentar.
Fàbregues ha fet un balanç molt positiu de la seua última processó com a màxim dirigent després de 14 anys en la presidència que es va realitzar en menys temps que l’any passat.
L’absència de talls i la presència de públic està fent plantejar-se començar la processó més tard en compte d’a les 6’30 com fins ara.

Ir a descargar

Deixa un comentari