La Regidoria de Medi Ambient prohibix fer cremes agrícoles durant Setmana Santa i Pasqua a menys en parcel•les a menys de 500 metres de zona forestal

Prohibit fer cremes agrícoles durant Setmana Santa i Pasqüa a menys de 500 metres de zona forestal. Així ho ha estipulat la Regidoria de Medi Ambient i Transició Ecològica, qui ha informat que des del Dijous Sant, 28 de Març i el Dilluns de Sant Vicent, 8 d’abril, ambdos inclosos, estarà prohibit fer cremes en les parcel·les del terme municipal que es troven a menys de 500 metres de sòl forestal.

Estes parcel·les corresponen a l’àmbit d’afecció del Pla Local de Cremes Agrícoles i es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament, en la secció d’Urbanisme  i Infraestructures. Deixem l’enllaç a la noticia en la nostra pàgina web. Per a més información, s’ha posat a disposició dels llauradors un servei d’assesorament tècnic per a resoldre dubtes, telefonant al 96 240 50 92 o enviant un correu a mediambient@alzira.es. L’alcalde d’Alzira i Regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica.

Aquelles parcel·les que es troven més enllà dels 500 metres, podran continuar fent cremes. Ara bé, sempre amb mesures de seguretat, en horari diürn des de l’alba a la 13.30h. No es pot cremar en cap cas diumenges, festius i dies d’alerta per risc d’incendi forestal extrem, nivel 3.

Deixa un comentari