L’actor i director Jose Antonio Martínez, distingit amb el premi al millor director al certamen de teatre d’Ibi per la direcció de “Hamlet” de La Tarumba

Continua l’èxit de l’obra “Hamlet”, l’adaptació de la tragèdia de Shakespeare per la companyia de teatre alzirenya La Tarumba. Esta vegada ha estat premiat el seu director, José Antonio Martínez. Ha guanyat el premi a Millor Direcció a la Mostra de Teatre d’Ibi.
La Tarumba estava nominada a 6 premis i finalment va conseguir el guardó a millor director entre els més de 100 grups que es presentaven de tota Espanya. El director, José Antonio Martínez, ha explicat que no esperava este premi però veu que l’obra funciona per la resposta del públic.
“Hamlet”, segons el seu director, ha funcionat perquè hi ha equilibri entre la fidelitat a l’original i l’adeqüació als temps d’ara. La representació ha estat resumida en tan sols 100 minuts i compta amb molta interacció amb el públic.
El recorregut de l’obra seguix endavant des de la seua estrena l’any passat i prompte actuaran a més ciutats valencianes.

Deixa un comentari