L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa una nova edició dels bons comerç per al mes de desembre

El Nadal vindrà a Alzira amb bons de comerç com els últims any. La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alzira posa a la venda 1200 bons per fomentar el consum local, serà a partir del 27 de novembre, però la pròxima setmana s’haurà de demanar cita per a obtindre’ls.

Esta iniciativa que cada any es posa en marxa té com a objectiu incentivar la compra al comerç local. A través de la regidoria de Comerç, es posaran a disposició del públic 1200 bons per valor de 100€ que es podran comprar a partir del dilluns 27 de novembre i que injectarà 120.000 € en l’economia local. Es tracta de la sisena campanya de bons de comerç i en esta ocasió permetrà la compra en comerços però també en hostaleria i serveis.
El departament de Comerç, a través d’IDEA, inicia la que serà la sisena edició de la campanya per incentivar el consum en el comerç local de cara a Nadal. Com en les passades edicions, els bons s’adquirixen en les instal•lacions del servei municipal d’IDEA, sempre amb cita prèvia, que s’ha de reservar obligatòriament a través de l’agenda que estarà habilitada a partir del dimecres 15 de novembre en el web https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio. A partir del dilluns 27 de novembre es podrà comprar un màxim d’un bo per persona, fins esgotar els 1200 que es posaran a la venda. Cal recordar que els bons de comerç d’Alzira són targetes electròniques per valor de 100 € que el ciutadà adquirix per 60 €, on l’Ajuntament d’Alzira subvenciona la resta dels 40 €. Es podran gastar fins el 31 de desembre.
Com qualsevol subvenció rebuda, s’haurà de contemplar a efectes fiscals en el moment de fer la declaració de l’exercici 2023.

Més info: https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio

Deixa un comentari