L’Ajuntament d’Alzira adequarà l’entorn de l’Ausiàs March amb el pla Reacciona

Des de fa uns mesos, el tram del carrer Concepción Arenal que està junt al col•legi Ausiàs March ha sigut tancat al trànsit. Es pretenia així crear un entorn segur per als escolars i els seus familiars en l’entrada i eixida de classe. Ara, l’Ajuntament d’Alzira adequarà l’entorn del centre amb la subvenció de 35.000 € rebuts del pla Reacciona.
El pas pròxim serà conversar amb la direcció del centre escolar i l’associació de famílies del centre i els veïns i veïnes del barri, per a col·laborar en el disseny del nou entorn escolar.
Les ajudes Reacciona tenen com a principal objectiu la pacificació del trànsit al voltant dels centres escolars i així afavorir que s’accedisca a ells a peu, bicicleta o transport públic i no utilitzar el vehicle particular.
Recordem que al mes de setembre de 2023, i coincidint amb el dia sense cotxe, es va tancar el carrer Concepción Arenal amb jardineres i bancs i s’unia el col·legi amb el parc infantil de la plaça de La Marina Espanyola, una reivindicació històrica del centre i de l’AFA d’esta escola. La directora del col•legi, Maria Ramírez, es mostrava molt satisfeta de que s’haja fet realitat la seua petició, realitzada en la primera edició del Dia del Medi Ambient i la Pau, ara fa un any.

Deixa un comentari