L’Ajuntament d’Alzira assumix la gestió de les colònies felines per a que es controle i esterilitze la població dels felins als carrers de la ciutat

L’Ajuntament d’Alzira gestionarà les colònies felines de manera directa. Així ho ha avançat la regidora de benestar animal este matí a El dia per davant. Des de la regidoria es va a fer un mapatge per conéixer la situació actual i començarà a donar-se formació a aquelles persones que vulguen formar-ne part.
Les primeres reunions amb les persones interessades que ja formen part de les colònies felines començaren ahir. Ara amb la nova normativa, l’Ajuntament gestionarà les colònies, que hauran d’estar registrades i controlades per gestors formats. Precisament el dia 6 i el dia 11 de novembre, l’Ajuntament ha organitzat dos jornades de formació per aquelles persones que vulguen convertir-se en gestors de colònies felines. L’únic requisit és ser major d’edat i fer el curs de formació. Seran estes les persones encarregades de censar, esterilitzar els gats de la colònia i alimentar-los.
A hores d’ara, s’està fent un rastreig per conéixer quines colònies funcionen actualment i quines han desaparegut, a fi d’actualitzar la situació i fer un cens real d’estes agrupacions d’animals que tenen com a objectiu l’esterilització dels gats que viuen al carrer.
El curs de formació per a ser gestor de colònies felines tindrà lloc el dia 6 a les sis de la vesprada al saló de plens de l’Ajuntament d’Alzira i el dia 11 a les 12 del migdia en el MUMA.

Deixa un comentari