Tot a punt al cementeri municipal per a rebre els visitants el dia de Tots Sants

Com cada 1 de novembre, el cementeri municipal s’omplirà de visitants amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Tot està a punt per a rebre el visitants al camp sant, des de la neteja de la zona a l’accés.
Des de la regidoria de Serveis per a la Ciutat s’han dut a terme diverses accions de condicionament de les instal·lacions municipals per a celebrar la tradicional missa, a les 12 del migdia, amb la incorporació d’un envelat per tal d’acollir els assistents, o la participació d’un grup de violins amb música ambiental a l’entrada del cementeri, a càrrec d’un trio de corda.
Cal recordar que l’Ajuntament d’Alzira ha habilitat un horari extraordinari d’autobús urbà fins al cementeri municipal, per tal de donar un major servei a la ciutadania i facilitar el desplaçament en uns dies de gran afluència de visites al cementeri. Per això s’han establert rutes especials amb eixida des de la plaça del Regne. Esta vesprada, hi haurà bus a les quatre i a les cinc i demà de 9 a a 18 hores ininterrompudament.

Deixa un comentari