L’Ajuntament d’Alzira atorgarà 16.000€ per a subvencionar les associacions veïnals

Set associacions veïnals reben subvencions per part de l’Ajuntament. Enguany, amb una menys que l’any passat, estos col·lectius es repartirán 16 mil euros per a realizar activitats per a la població dels seus barris.

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Participació Ciutadana ha atorgat, un any més, les subvencions a les associacions veïnals dels diferents barris del municipi. S’han adjudicat un total de 16.009 euros entre les associacions que han sol·licitat esta ajuda per a subvencionar les seues activitats. Estes ajudes estan destinades a cobrir les activitats que realitzen, el manteniment dels locals i l’equipament de les associacions. A més, s’inclou una quantitat fixa per a les cinc entitats que no disposen d’un local cedit per l’Ajuntament i una quantitat variable depenent del nombre de socis.

L’asssociació Sants Patrons, Les Basses i Sant Judes rebran 3.725 euros; El Balcó de la Ribera, 2.450 euros; la Colònia Anna Sanchis, 3.140 euros; El Racó, quasi 4000 euros; la partida les Basses – Avinguda de la Ribera i el Xavegó d’Alzira, 650 euros cadascuna, i La Garrofera, 1.404 euros. El pagament de les subvencions requerix la justificació prèvia dels gastos. Com s’indica a les bases, s’ha valorat positivament la programació d’activitats dirigides a menuts i majors del barri i a la protecció del medi ambient, pel benefici que reporten a la ciutadania.

Deixa un comentari