L’Ajuntament d’Alzira demanarà a la Direcció General de l’Aigua la construcció d’un pont més lleuger si se n’ha de construir un de nou

L’Ajuntament d’Alzira demanarà a la direcció general d’Aigua la construcció d’un pont més lleuger en cas que es construisca un nou pont sobre el barranc de la Casella junt a l’actual. L’Ajuntament ha consensuat amb els veïns la proposta d’un pont amb menor pendent, que facilite l’accés al barri de Materna i al polígon, així com l’accés a la CV-50. Tal com ha explicat l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, a les associacions veïnals, la direcció general d’Aigua posarà en marxa el projecte de construir un nou pont junt a l’actual i esperen que les obres es puguen fer abans del 2026.

Sobre esta qüestió es va discutir ahir en la reunió mantinguda entre l’alcalde d’Alzira, el regidor d’Urbanisme, Andrés Gomis i veïns i empresaris d’Alzira. Les associacions veïnals demanen des de l’inici que el projecte centre la seua actuació en l’ampliació del barranc per evitar inundacions. Tot i això, es barallaren diverses possibilitats, ja que el consistori no veu bé la opció que llança el Consell i en proposava una altra.

Com que finalment es posarà en marxa la construcció del pont al mateix lloc, el govern municipal ha sol·licitat una reunió urgent amb la dirección general d’Aigua, per a evitar un nou pont amb una pendent dura i que es perden els 5 milions dels presupostos.

Deixa un comentari