L’Ajuntament d’Alzira destina 17 mil euros a huit entitats culturals locals perquè desenvolupen la seua activitat

L’Ajuntament d’Alzira ha destinat 17 mil euros a les entitats culturals de la localitat. L’aprovació d’estes ajudes, que arriben tots els anys, suposa un incentiu per a huit entitats que treballen a Alzira i organitzen activitats culturals al llarg de l’any.

Es tracta d’ajudes que faciliten que estes entitats puguen desenvolupar la seua activitat i per això han presentat la documentació corresponent i han justificat la implicació en la vida cultural de la ciutat.

Enguany són huit entitats les que reben esta subvenció. La Coral Polifònica Ciutat d’Alzira rebrà 2.000 euros; l’Associació Cultural La Tarumba, 5.500 €; el Grup de Danses d’Alzira, 3.000 euros; l’Associació Cultural Falla Plaça la Malva, 3.800 €; l’associació búlgara d’Alzira i comarca, 600 euros; Aljazzira Jazz Club, 800 euros; la rondalla Mai toquem bé, 600 € i el Club Cinema Alzira, 700 euros.

Amb estes ajudes es contribuïx a què les entitats desenvolupen activitats per a tota la població. El regidor de cultura, Alfred Aranda, entén que estes ajudes són molt necessàries per al teixit associatiu i cultural, i espera que els pròxims anys fins i tot s’incrementen.

Deixa un comentari