L’Ajuntament d’Alzira ha conclòs que rebutjarà la condició a l’empresa candidata a urbanitzar la zona del Torretxó.

L’Ajuntament d’Alzira ha conclòs que rebutjarà la condició a l’empresa candidata a urbanitzar la zona del Torretxó. El motiu és una clàusula al contracte amb l’empresa, en el qual exigia al consistori la compra posterior de tot el sòl urbanitzat, amb un cost inabastable per a l’Ajuntament, de més de 8 milions d’euros.

Este sobrecost no estava previst en la proposta inicial i per tant, es va sol·lictar consell a una empresa assesora, qui ha dictaminat finalment rebutjar la proposta per l’alt cost i perquè s’incomplien les bases de programació.  La opció que plantejava el consistori era el pagament en espècies, és a dir, en terrenys urbanitzable i no amb diners.

D’altra banda, el projecte EUROPAN, impulsor del nou disseny del Torretxó contempla altres alternatives, com fer-lo per fases o la opció de no comprar tot el sòl, sino sols una part.

El regidor d’Hisenda i Urbanisme, Andrés Gomis ha remarcat que a pesar de la no condició, el projecte seguix endavant i buscaran noves formes de fer-ho.

Deixa un comentari