L’Ajuntament d’Alzira ha convocat els alzirenys i alzirenyes a la porta de la casa consistorial per commemorar el 25N i reafermar el compromís amb la lluita de la violència contra les dones i polítiques d’igualtat

Hui dilluns, a la porta de l’Ajuntament s’ha fet la lectura del manifest institucional amb motiu del 25N, el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones. L’ajuntament d’Alzira i els col•lectiu 8-M han participat en esta lectura per commemorar les víctimes i avançar en les polítiques d’igualtat.
El passat dissabte 25, el col·lectiu 8-M es va manifestar a Alzira. De les més de 50 dones assasinades enguany 6 d’elles eren valencianes i una alzirenya. Hui han estat presents a la porta de la casa consistorial per expressar la problemàtica present i demanar una actuació eficaç en matèria d’educació, salut i seguretat.
L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, la regidora de Desenvolupament econòmic, Gemma Alós, la regidora de festes Mar Chordá i la regidora d’Igualtat Amèlia Blanquer han estat els encarregats de donar la veu institucional. Àmelia Blanquer ha explicat la labor a Alzira de la regidoria d’Igualtat.
L’acte ha conclòs amb un minut de silenci en memòria de les dones víctimes de la violència de gènere.

Deixa un comentari