L’Ajuntament d’Alzira i la Conselleria de Sanitat comencen a estudiar l’ampliació de l’aparcament de l’Hospital de la Ribera

L’Ajuntament d’Alzira i la Conselleria de Sanitat avancen en  l’ampliació de l’aparcament de l’Hospital de la Ribera. L’alcalde de la ciutat i el Regidor d’Urbanisme s’han reunit amb el director de Gestió Econòmica, Contractació i Infraestructures, Pedro Manuel López per traslladar-li la urgència de l’ampliació i estudiar les possibilitats per a fer-ho.

Per este motiu es va demanar la reunió amb la Generalitat Valenciana. El director general ha mostrat bona predisposició per a dur a terme l’ampliació, amb la qual cosa s’han emplaçat a continuar les gestions necessàries per a anar avançant i s’estan estudiant les fórmules de col·laboració institucional entre la Generalitat i l’Ajuntament d’Alzira per a dur-ho a terme.

Ara s’ha traslladat tota la informació urbanística necessària per al projecte.

En la reunió també s’ha tractat la situació de l’antic Hospital de Santa Llúcia, després que l’Ajuntament haja sol·licitat la reversió i haja reclamat que es repare prèviament l’estat actual d’este. Des de la Conselleria de Sanitat s’està estudiant la qüestió per tal de donar possibles solucions.

 

Deixa un comentari