Més d’un centenar d’experts en prevenció de riscos laborals sanitaris debaten a l’Hospital de La Ribera sobre les últimes tendències del sector

Més d’un centenar d’experts en prevenció de riscos laborals sanitaris debaten a l’Hospital de La Ribera sobre les últimes tendències del sector

L’Hospital Universitari de la Ribera ha acollit la 7a Jornada de Prevenció de Riscos Laborals en l’àmbit sanitari’ que ha reunit a més d’un centenar de professionals i experts del sector de tota la Comunitat Valenciana.

En la primera taula de debat s’han abordat temes com els trastorns de la son i treball a torns en personal sanitari, anàlisi jurídica de les addiccions en personal sanitari i ferramentes per a la gestió emocional en treballadors sanitaris.

En la segona taula s’ha debatut sobre l’avaluació de productes químics, jerarquització i gestió de risc, prevenció d’agressions als professionals de salut i el risc de caiguda en altura en treballs en cobertes i la seua prevenció.

La cap del servici de Prevenció de Riscos Laborals del departament de salut de La Ribera, Carmen Martí, assegura que la prevenció no és solament un compliment de la legislación sinó que és una manera d’enfocar el treball de cada dia amb l’afany de crear un ambient laboral saludable.

D’altra banda, el departament de salut de La Ribera ha constituït el seu nou Consell de Salut.

Este és un òrgan de participació comunitària que té entre les seues funcions promoure la participació ciutadana en el departament, traslladar iniciatives i demandes sanitàries dels diferents sectors i col·lectius socials i conéixer el pla de salut del departament, entre altres funcions.

El nou Consell de salut està presidiet per Celia Ortega, representant de l’associació de consumidors Tyrius) i l’alcaldessa de Carcaixent, Carolina Almiñana com a vicepresidenta.

Deixa un comentari