L’Ajuntament d’Alzira insistix a la Conselleria en la idea de reordenar la zona del Pont de Xàtiva front a construir-ne un més alt al mateix lloc

L’Ajuntament d’Alzira insistix en la seua proposta a la Conselleria d’estudiar la alternativa de reordenar la zona del Pont de Xàtiva front a la idea de construir un pont més alt en el mateix lloc, com planteja el govern autonòmic.

El consistori ha estat mantenint reunions amb Iberdrola i ha sol·licitat reunir-se amb la Direcció General de Carreteres, perquè un dels conflictes presents és com gestionar el trànsit en cas de generar un nou enllaç amb la CV-50. Com els contavem ahir l’ajuntament es planteja desplaçar el nou pont 200 metres més amunt, generar un nou enllaç amb la CV-50 i construir una passarela peatonal on ara està el pont per a fer un espai més ciclopeatonal.

Les gestions de l’Ajuntament amb Iberdrola apunten que la seua idea de desplaçar el pont no suposa cap problema amb la línea d’alta tensió, tal com dia la Conselleria.

El consell proposa construir un nou pont de major altura per a guanyar capacitat de desaigüe just al costat de l’actual. Esta solució ja l’havia descartat l’ajuntament perquè el pont tindria una pendent massa dura que confluiria en perpendicular amb el pas elevat de la CV-50.

El Regidor ha recalcat que l’objectiu principal d’estes obres és evitar l’inundabilitat de la zona i per això estan buscant un consens amb totes les parts implicades de la manera que més beneficie a la ciutadania. Tot i això ha recordat que la competència és de Conselleria.

Deixa un comentari