L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa un nou sistema de recaptació tributària que donarà més facilitats a la ciutadania d’accés i gestió

L’Ajuntament d’Alzira, posa en marxa el nou sistema de gestió de tributs, SIT gtt, amb el qual impulsarà la transformació digital tributària de la ciutat. El canvi implica una nova oficina virtual tributària i una app per a la gestió de multes. Es tracta de fer més accessible a la població la tramitació virtual.
Des del gener, l’Ajuntament ha estat fent faenes de migració, consultoria i implantació del nou sistema, a més de la formació del personal de l’Ajuntament. L’inici d’esta nova etapa en la gestió tributària i recaptatòria comporta la modernització en la tramitació. D’una banda, encara que l’activitat presencial continuarà centralitzada en les oficines de recaptació i gestió de l’Ajuntament i en l’oficina d’atenció «La Clau», el nou model de gestió preveu posar en marxa l’Oficina virtual tributària. Esta oficina facilita que la ciutadania puga consultar la seua informació tributària i gestionar telemàticament qualsevol tràmit, de manera fàcil i segura, amb certificat digital o sense, segons el tràmit.
La plataforma, a la qual ja es pot accedir a través de l’adreça alzira.tributoslocales.es, comença alhora que el sistema de gestió tributari, i ja oferix la possibilitat de fer alguns tràmits, que aniran augmentant de manera progressiva, segons les fases d’implementació necessàries. Pel que fa a la gestió de les sancions de trànsit, el consistori ja ha posat a disposició de la Policia Local l’aplicació informàtica multiplataforma SIT Sanciona. Els agents podran gestionar directament des d’un dispositiu les multes i agilitzar-ne al màxim la tramitació, entregant a l’infractor el butlletí de la sanció alhora que el registra en el sistema.

Deixa un comentari