Reunió a tres bandes per buscar solucions immediates al mal estat de l’institut Rei en Jaume

Representants de l’Ajuntament, la Conselleria i l’Institut Rei En Jaume es reunix a hores d’ara per a buscar solucions a curt termini per al mal estat del centre. A hores d’ara ja s’està licitant l’obra del nou institut però mentre Ajuntament i institut busquen una solució.
La setmana passada el trencament de la canonada d’aigua ja va demostrar l’estat deficitària d’este centre. A hores d’ara s’està licitant la contrucció de les noves instal·lacions al solar del costat, unes obres que s’espera s’inicien en sis mesos però que duraran al menys tres anys, per això l’interés de la regidora d’educació es buscar una solució de transició.
A hores d’ara hi ha a més deficiències immediates que cal reparar per a poder continuar les classes dels prop de mil alumnes que hi assistixen. Per això han convidat l’ingenier de la Conselleria per que conega la realitat del centre in situ i valorar solucions immediates.
Cal recordar que la construcció del nou institut s’ha endarrerit per diverses circumstàncies. Des de 2018 el projecte de nou institut forma part del projecte Edificant, després va ser impugnat pel col·legi d’arquitectes i es va endarrerir la construcció i finalment s’ha hagut d’ampliar fins a 15 milions d’euros el pressupost del projecte, a causa de la pujada de preu dels materials. A hores d’ara definitivament la licitació ja està en marxa.

Deixa un comentari