L’alzireny Adrián Fernández podria rebre l’alta en breu, però no tornarà fins que no es liquide el deute amb l’Hospital de Cancún

Ahir de vesprada coneguerem la notícia que el veí d’Alzira ingressat a Cancún, Adrián Fernández, ja no necessita oxígen i per tant prompte podrà tornar a casa. No obstant, Adrián haurà d’estar uns dies allí per a fer repòs i tampoc podran tornar fins que l’Hospital reba totes les factures provinents d’Espanya. Aizí ho ha explicat este matí Marta Parada, portaveu de la família a Alzira Ràdio. Marta Parada ha explicat que esperen que en poc dies que Adrián tinga l’alta i demà eixiran de dubtes.

Amb esta bona notícia per a la família, han comunicat també que tanquen el compte bancari de donacions perquè ja poden fer front als gastos. Açò ha causat certa incertesa entre la població perquè encara queden iniciatives solidàries pendents. Demà tindrà lloc una passejada solidària, amb rifa posterior, des de l’Hospital de la Ribera també han posat en marxa una rifa i l’Associació DACMA i Cotonera Events havien organitzat un dinar solidari per al dia 31. L’únic esdeveniment que s’ha cancel·lat és el dinar. Respecte a açò, Marta Parada ha recalcat que si que comptaven amb les iniciatives que ja estan en marxa, amb eixos diners recaptats per a pagar les factures, per tant continuen sent necessàries. No obstant, l’objectiu de tancar el compte és que no se n’inicien de noves o que la població done més diners que potser en uns dies si tot va bé, no calguen.

D’altra banda ha destacat una vegada més, el seu agraïment i el de la família a totes les institucions, empreses i persones que han col·laborat i han fet difusió del cas.

Deixa un comentari