L’associació de veïns de la Muntanyeta reclama el local per a reunir-se que tenia l’anterior associaciació

L’associació de veïns de la Muntanyeta reclama les claus del local de l’associació anterior d’este veïnat per a poder fer reunions,. En una nota feta pública, el col•lectiu denuncia que estan fent les reunions en el carrer, tot i estar inscrits en el registre autonòmic d’associacions.
D’altra banda, han enviat instàncies a l’Ajuntament explicant diverses necessitats dels barri com pintar i senyalitzar els pasos de vianants, reconstruir una banda reductora de velocitat al carrer Covadonga o la neteja del parc de la Muntanyeta, que no han obtingut resposta. Entre elles, deixar la pujada de l’ermita en sentit únic. Una modificació proposada per l’associació que ha fet seua l’Ajuntament, tot i que diuen no estar convocats a la reunió en que s’informà al veïnat d’este planejament, a instancies de l’associació de pares i mares de l’escoleta infantil.
En definitiva des de l’associació mostren el seu descontent amb l’Ajutnament i reclamen l’accés a la seu,com explica el seu secretari.
Des de l’Ajuntament d’Alzira, s’ha confirmat que l’associació encara no està donada d’alta al registre d’associacions municipals.