L’empresa Grefusa es consolida com a model de sostenibilitat amb la reducció de materials d’envasament i la instal·lació de panells fotovoltaics a la seua planta

L’empresa alzirenya Grefusa ha consolidat el seu compromís amb el medi ambient, segons indica la seua Memòria de sostenibilitat de 2022. L’estratègia de sostenibilitat ha girat entorn a quatre àmbits: respectar l’entorn, escoltar als consumidors, millorar la plantilla i ajudar a la comunitat.
Entre les mesures més destacades ha estat la millora del perfil nutricional dels seus snacks reduint la utilització d’oli i sal. El seu pla d’eficiència productiva també els ha permés mantindre els preus a pesar de la pujada dels costos de producció.
D’altra banda, l’empresa líder ha disminuit el seu impacte mioambiental amb la reducció dels materials d’envasament. Han conseguit estalviar 543 tonelades de cartó i 74 de film. D’altra banda, ha iniciat la instalació de panels fotovoltaics en la seua planta a Alzira.
Grefusa també s’ha compromés amb la comunitat oferint treball a quasi a 800 empleats, el 93% d’ells amb contractes fixes. L’empresa dona suport al creixement local i més del 50% de les seues compres provenen del mercat nacional.

Deixa un comentari