L’encontre Intergeneracional celebrat el passat 21 de març a Alzira es va convertir en un espai de trobada entre el col•lectiu de persones majors de l’Antonia Cerdà, i un grup de xiquets i xiquetes

Descobrir els mons de les persones majors i dels més menuts mútuament va ser l’objectiu de l’encontre intergeneracional que va tindre lloc el passat dijous.

Unes 30 persones, els majors que acudixen al Centre Antonia Cerdà i els xiquets i xiquetes que participen en el taller de reforç escolar i lúdic que es realitza en Centre de Participació Ciutadana estigueren dialogant i intercanviant experiències que permeteren eliminar estereotips respecte a l’edat dels altres. La regidora de serveis socials, Amèlia Blanquer, qualificava de molt positiu este encontre per als dos col·lectius.

Els Centres de Convivència “Antonia Cerdà” i “Pedro García” són un servei d’atenció a les persones majors i s’inscriuen en el context dels programes d’atenció i participació a persones majors de la Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Polítiques Inclusives i Vivenda.

A banda d’este encontre, als centres ANTONIA CERDÀ del Carrer Trafalgar, 36 i PEDRO GARCÍA en l’Av/ Del Parc, 15 es duen a terme distintes activitats com gimnàstica, manualitats i memorització. Així, es potencia la vida activa de les persones majors i se’ls manté integrats en la societat.

Deixa un comentari