L’enginyer Ferran Dalmau serà el ponent de la conferència del dijous sobre incendis forestals, enmarcada en la Setmana del Medi Ambient a Alzira

L’oratge a la Comunitat Valenciana és cada vegada més imprevisible. Les situacions excepcionals de vent fort i un clima més calorós provoca que el risc d’incendis augmente. Amb motiu de l’emergència climàtica, l’Associació mediambiental Murta i Casella ha organitzat la Setmana del Medi Ambient a Alzira, que començarà este dijous amb una conferència de l’enginyer forestal, Ferran Dalmau.
Del 16 al 28 de novembre, l’Associació Mediambiental Murta i Casella ha preparat amb l’ajuda de l’Ajuntament dos setmanes plenes d’activitats dedicades a la divulgació de ferramentes per a la cura del nostre entorn.
Ferran Dalmau, enginyer forestal i expert en ciència i gestió integral d’incendis forestals, inaugurarà les jornades amb una xarrada sobre els incendis forestals en el context de l’emergència climàtica. Serà este dijous a la Casa de la Cultura a les 19:30 de la vesprada.
I després, a les 20:30 també a la Casa de la Cultura, es presentarà l’exposició de les fonts de la serra, que romandrà oberta fins al dia 28. Comptarem durant 13 dies amb més xerrades sobre l’oratge i rutes guiades.
El programa es pot consultar complet al facebook murtaicasella.

Deixa un comentari